Onze

IERSE PRODUCTEN

Wie denkt aan Ierland, denkt aan groen, aan de prachtige natuur, de weidse landschappen, de warme en gezellige pubs en de vriendelijke mensen.

Lees verder

Ontdek

ONS IERS ONTBIJT

In een land als Ierland beginnen ze de dag met een goed ontbijt. Daarom hebben wij in ons assortiment alles wat zo’n ontbijt compleet maakt.

Lees verder

Proef

ONZE PRODUCTEN

Onze producten halen we allemaal uit Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Authentiek, van de beste kwaliteit en smaakvol. En in de beste Ierse tradities.

Lees verder

Taste our delicious

IERS RUNDVLEES

In Ierland hebben de koeien de ruimte op de beste weiden te grazen.
Deze runderen lopen en grazen vrij in de Ierse weiden, waar het beste klimaat heerst voor natuur en dier. De producenten waar wij ons vlees inkopen hebben oog voor duurzaamheid en de natuur. Alleen zo kunnen wij samen de beste producten maken.

ribeye
hamburger

100% pure beef

HAMBURGERS

Er zijn hamburgers en er zijn de hamburgers van Taste of Ireland. Gemaakt van het beste Ierse pure rundvlees (95%). De hamburgers zijn mals vlees, vol van smaak en van de beste kwaliteit. Wij verwerken het vlees met zorg. We leveren de hamburgers voor-geflamed. Ze zijn lichtjes voorgebruind en hebben die typische grillsmaak en grillstreep, met een fantastische bbq-smaak.

Fish & Chips

ENGELSE KLASSIEKER

Een snack die ook als maaltijd kan dienen: Fish & Chips. De Fish is gemaakt van het beste dat de Ierse vissers leveren: kabeljauw en schelvis. Daar hoort traditioneel Muschy Peas bij, geplette erwten en een portie tartaarsaus. En dat allemaal verpakt in vetvrij krantenpapier.

A great taste

ONS ASSORTIMENT

Taste of Ireland is al meer dan 25 jaar dé leverancier van Ierse en Britse producten
voor restaurants, bars, hotels en cateraars in Nederland en België.

Al onze producten komen uit Ierland en het Verenigd Koninkrijk.
Authentiek, van de beste kwaliteit en smaakvol. Naar de beste Ierse tradities.

We hebben onze producten in drie categorieën verdeeld om het zo overzichtelijk mogelijk te maken.